A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Alın bölgesinde neden sivilce çıkar?
Alın bölgesindeki sivilceler nasıl geçer?, Alındaki akne genellikle yağ bezlerinin aşırı yağ üretimi, saç ürünleriyle temas, stres ve hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir.
Alın bölgesindeki sivilceler nasıl geçer?
Alın bölgesindeki sivilceler nasıl geçer?,
Alındaki akne genellikle yağ bezlerinin aşırı yağ üretimi, saç ürünleriyle temas, stres ve hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir.Alın bölgesinde sivilce hangi organ?
Alın bölgesinde sivilce hangi organ?,
“Yüzde ağda sonrası sivilce nasıl geçer?” diyorsanız en önemli şey sivilceleri sıkmaktan kaçınmaktır. Bu hem enfeksiyon kapmalarına hem de sayılarının artmasına neden olabilir. Cildinizi yatıştırmak için 20 dakikayı aşmayacak sürelerde soğuk kompres yapabilirsiniz.Hangi bölgede sivilce neden çıkar?
Hangi bölgede sivilce neden çıkar?,
Geleneksel Çin Tıbbına göre alın bölgesi akciğerlerle ilgilidir. Alın bölgesinde çıkan sivilceler genellikle akciğerlerdeki ısı ile alakalıdır. Günlük hayatta yaşadığımız üzüntü ve keder gibi ruhsal problemler akciğerlerimizde ısıya neden olur.Alında çıkan isilik gibi sivilceler nasıl geçer?
Alında çıkan isilik gibi sivilceler nasıl geçer?,
Ciltte yaşayan bakteriler de gözenek içinde sıkışıp kalır, iltihaplı sivilcelerin çıkmasına neden olur. Genellikle yüz, alın, göğüs, üst sırt ve omuzlarda görülür. Akne her yaştan insanı etkilemekle birlikte, gençler arasında en yaygın olanıdır.Alında çıkan sivilceler evde nasıl geçer?
Alında çıkan sivilceler evde nasıl geçer?,
Soğuk kompres uygulamak, ılık duş almak, vücudu serin tutmak, sıcak ortamlardan uzak durmak, terli kıyafetleri hemen değiştirmek ve terletmeyen pamuklu kıyafetler tercih etmek, isiliğin 3-4 gün içinde yok olmasını sağlar.Yüzde çıkan sivilceler neyin habercisi?
Yüzde çıkan sivilceler neyin habercisi?,
Alındaki sivilceler için antibakteriyel ve iltihap önleyici özelliğe sahip aloe vera bitkisini kullanabilirsiniz. Aloe vera bitkisinin yaprakları içinde bulunan jeli özellikle iltihaplı sivilcelerin üzerine uygulayarak iltihabın kurumasına yardımcı olabilirsiniz. Alın sivilcelerine çay ağacı yağı da uygulayabilirsiniz.Alın ve saç diplerinde sivilce neden çıkar?
Alın ve saç diplerinde sivilce neden çıkar?,
Vücutta çıkan sivilceler birçok durumun habercisi olabilir. Özellikle genetik unsurlar, adet dönemi hormonların değişimi, stres, anksiyete, düzensiz beslenme, güneşin zararlı etkileri, çevresel etkiler ya da ilaç kullanımı gibi pek çok unsur nedeniyle sivilce oluşabilir.Alında sivilce hangi hormon?
Alında sivilce hangi hormon?,
Kafa derisinde bulunan yağ bezleri, cildin yağ dengesini korumakla görevlidir. Ancak bazen bu bezler aşırı yağ üretmeye başlar ve saç köklerinin etrafında tıkanıklıklara yol açar. Bu tıkanıklıklar, sivilce oluşumunu tetikler. Cilt yüzeyinde bulunan bakteriler, tıkalı gözeneklerde çoğalır ve enfeksiyona neden olur.Alın ve saç diplerinde sivilce neden olur?
Alın ve saç diplerinde sivilce neden olur?,
Hormonlar büyüme ve metabolizmayı düzenlemede önemli role sahip olan, canlıların yapısında bulunan organik maddelerdir. İç salgı bezlerinden salınıp kana karışırlar. Sivilce (akne) oluşumunu tetikleyen bir çok sebep olsa da asıl nedenin androjen hormonunun seviyesindeki artış olduğu düşünülmektedir.Hangi bölgede sivilce sıkılmaz?
Hangi bölgede sivilce sıkılmaz?,
Kafada sivilce oluşumu, saç köklerinin tıkanması, saç derisindeki aşırı yağ ile birlikte sebum üretimi ve bakteri kaynaklı iltihaplanma sonucunda meydana gelir. Ayrıca saçtaki ölü deri hücreleri, hormon seviyeleri, stres, saç bakım ürünleri ve genetik de kafada sivilceye yol açabilir.